VV Steenwijk E1 wint Editie 2012

Na een schitterende voetbalochtend mocht het team van v.v. Steenwijk het gezegde "De laatste zal de eerste zijn" gestalte doen. Het als laatste aangemelde team wist in de finaleronde de meeste punten in de wacht te slepen en mag zich daardoor winnaar van het Spar ter Schure Steenwijkerland toernooi 2012 noemen.

In de finaleronde mochten de winnaars van de drie poules het nog eenmaal tegen elkaar opnemen om te strijden om de grote beker. Winaar van Poule A was VV Steenwijk, Winnaar van Poule B was V.V. Steenwijk en Poule C werd gewonnen door de lokale helden van SV GIethoorn SE, de E2.

YmkerIn de eerste wedstrijd wist Giethoorn E3, mede door goed keeperswerk van Tom Olde Veste E3 op 0-0 te houden. De tweede wedstrijde van de finaleronde tussen Olde Veste E3 En VV Steenwijk leverde ook geen winnaar op.

Na de beslissende wedstrijd zijn de scheidsrechters bij elkaar gekomen om de opvallende speler van het toernooi te kiezen. De scheidsrechters hebben niet gekeken naar voetbalkwaliteiten, maar naar teamspirt, inzet en sportiviteit. Talent Sem Ymker (dit seizoen nog spelend voor de F1 van VV Steenwijk) werd uiteindelijk door de heren scheidsrechters gekozen door zijn tomeloze inzet en zijn mentaliteit. Op de foto wordt hem de wedstrijdbal van de finaleronde uitgereikt als herinnering aan deze dag!

We danken alle leiders en spelers voor hun inzet. Ook scheidsrechters, barpersoneel en alle andere vrijwiliggers die een steentje hebben bijgedragen aan het succes van deze dag bedankt!

Het laatste woord van dank uiteraard voor onze sponsor Spar ter Schure voor het beschikbaar stellen van een versnapering aan alle deelnemende spelers aan het einde van hun dag!